Afdeling: Imkervereniging Delft

Open dag Melarium

Datum: zaterdag 10 juni 2023 (12:00 tot 14:00)
Afdeling:Imkervereniging Delft
Plaats:Melarium
Melariumpad 11
Delft

Imkervereniging Delft heeft een imkerij in het gebouw Melarium in het recreatiegebied Midden-Delfland. In de maanden april tot en met september kunt u de imkerij gedurende de openingstijden bezoeken. De leden van de vereniging kunnen u meer vertellen over bijen, de verzorging van bijen en de activiteiten van onze vereniging.

De Melarium imkerij is open voor publiek op de volgende zaterdagen van 12:00 tot 14:00 uur: 8 april 2023, 13 mei, 10 juni, 8 juli, 12 augustus 2023.

Tijdens de Landelijke Open Imkerijdagen is de Melarium imkerij geopend op zaterdag 8 juli 2023 van 12:00 tot 15:30 uur.

Het Melarium is een centrum voor natuur, bijen en kunst; een plek waar je natuur, rust en ruimte vindt. Op de begane grond bevindt zich de imkerij. De eerste etage is de locatie van de vereniging Natuurlijk Delfland. Vanaf het dakterras van het gebouw kan je van het omringende recreatiegebied genieten.

Bereikbaarheid van de Melarium imkerij:

Het adres van het Melarium is Melariumpad 11, 2629 HB Delft. Het gebouw ligt aan het wandel- en fietspad in het recreatiegebied Ackerdijkse Bos, 500 meter ten zuiden van de Symbiobrug, Thijsseweg te Delft.

De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is Thijsseweg 11 Delft. Dat is op circa 500 meter loop- of fietsafstand van het Melarium. Dichterbij parkeren is niet mogelijk, want in het recreatiegebied mogen geen auto’s rijden.

Als u de route instelt op een routewijzer opletten dat u niet gedirigeerd wordt naar de parkeerplaats langs de A13 – want dan moet u zwemmen om het Melarium te bereiken. Kies dan voor Jan Thijssenweg 11 en vanaf daar Melariumpad 11.

Meer weten over Imkervereniging Delft? Bezoek dan onze website


« terug naar het overzicht

Contactgegevens

Postadres Imkervereniging Delft
Jacob van Offwegenlaan 78
2282 HS Rijswijk

De secretaris is te bereiken via het mailadres.

contact@imkerverenigingdelft.nl
Bekijk de website